Wave

Brieven versturen met de Pingen-App

Brieven kunnen gemakkelijk online worden verstuurd en beheerd in de Pingen-App.

Simpelweg documenten als PDF uploaden en met één klik indienen. De Pingen-App biedt een duidelijk controlecentrum met gedetailleerde tracking voor iedere brief.

Brieven versturen met de Pingen-App

Brieven versturen met de Pingen-App - Zo werkt het:

1. Documenten indienen

Documenten uploaden naar Pingen via drag & drop

Via de Pingen-App kunnen tot 100 PDF's tegelijk worden geüpload. De hele Pingen-App kan gebruikt worden als dropzone. Afhankelijk van het ontvangende land worden PDF's tot 320 pagina's ondersteund.

Documenten indienen
Corrigeer brieven onlineDocumenten controleren
2. Documenten controleren

Controleer en corrigeer documenten in het verzendvoorbeeld

Alle documenten worden in een paar seconden door Pingen gecontroleerd en doorgestuurd ter voorbereiding van de verzending. Als documenten problemen hebben, kunnen ze vaak direct in de Pingen-App worden gecorrigeerd.

3. Brieven versturen

Brieven posten en wereldwijd per post laten bezorgen

Voor elke verzending kun je kiezen of je brieven in kleur of zwart-wit en aan één of beide zijden worden gedrukt. Bovendien kun je per land de gewenste bezorgmethode kiezen en zo de snelheid en de portokosten regelen.

Brieven versturenEenvoudige Probleemoplossing
Automatische levering
4. Automatische levering

Documenten worden afgedrukt en per post verstuurd

De brieven worden dan lokaal gedrukt door Pingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, India of Zwitserland en per lokale post verzonden. Voor brieven naar de overige landen verloopt de levering via DHL als luchtvracht/prioriteit.

5. Beheer in de Pingen-App

Houd altijd het overzicht met de functie voor het volgen van zendingen

Elke verwerkingsstap kan worden gevolgd in de Pingen-App via de gedetailleerde zendingvolgfunctie. Bovendien worden alle brieven met hun huidige status in een overzichtelijke lijst weergegeven.

Beheer in de Pingen-App

Voordelen van het online briefdienst

Pingen is gespecialiseerd in de digitalisering van bedrijfspost. Met de online briefdienst kunnen documenten online worden verstuurd en betrouwbaar per post worden bezorgd - wereldwijd tegen de beste voorwaarden.

Naar het functieoverzicht
Leer meer
Geen minimumhoeveelheden

Geen minimumhoeveelheden

Het maakt niet uit hoeveel brieven er per maand worden verstuurd. Pingen is dus geschikt voor alle soorten bedrijfspost.

Gedetailleerde verzendstatistieken

Gedetailleerde verzendstatistieken

Zinvolle statistieken geven je een overzicht van de kosten en de verzendkwaliteit van de verzonden brieven.

Zendingen volgen in real time

Zendingen volgen in real time

Met de geïntegreerde zendingstracering kan elke verwerkingsstap worden gevolgd, van verzending tot overhandiging aan het postkantoor.

Efficiënte verwerking van retouren

Efficiënte verwerking van retouren

Onbestelbare brieven worden geregistreerd in de Pingen-App en ongelezen vernietigd. Je ontvangt alle belangrijke informatie per e-mail.

Briefverzending integreren in bestaande workflows

Naast het versturen van brieven via de Pingen-App, biedt Pingen veelzijdige integratiemogelijkheden voor het automatisch versturen van brieven:

Ga nu aan de slag en verstuur brieven met de Pingen-App!

Digitaliseer nu briefpost en verlies nooit meer het overzicht met de overzichtelijke Pingen-App - zonder minimale hoeveelheden en instelkosten!

Schrijf u gratis in