Digitale Retourverwerking

Automatische afhandeling van onbestelbare post

Onbestelbare brieven veroorzaken extra werk en kosten. Met de automatische retourverwerking van Pingen worden onbestelbare brieven efficiënt en digitaal verwerkt.

Schrijf u gratis in
Digitale RetourverwerkingOnbestelbare brieven
Eenvoudig beheer van retourzendingen

Onbestelbare brieven op één plaats digitaal beheren

Als een brief niet op het opgegeven adres van de geadresseerde bezorgd kan worden, wordt de terugzending automatisch geregistreerd en ongeopend vernietigd. Pingen ontvangt dan alle belangrijke informatie van de post en informeert u via e-mail en Webhook over de reden van de retourzending. Bovendien zijn er gedetailleerde overzichten en uitgebreide statistieken beschikbaar in de Pingen-App voor verdere analyse.

Verzendstatistieken
Handige verzendstatistieken
Handige verzendstatistieken

Evalueer de verzendkwaliteit en verlaag de kosten

Een hoog percentage onbestelbare zendingen veroorzaakt onnodige kosten. Met behulp van de statistieken over verzendkwaliteit en -kosten krijgt u een overzicht van de kwaliteit van uw adressen in Pingen, zodat u zo nodig uw adresgegevens kunt optimaliseren. Voor een gedetailleerde analyse kunnen de statistieken ook gefilterd worden voor specifieke landen of tijdsperiodes.

Brieven verzenden zonder zorgen over retourzendingen

Ervaar zelf hoe eenvoudig en handig het is om brieven via Pingen te versturen - met digitale afhandeling van de retourzendingen en zonder minimumhoeveelheden of contractuele verplichtingen.

Registreer gratis en ga aan de slag